Προϊόντα & Υπηρεσίες

Amita Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο η νέα γεύση στο πρωινό μας

Amita Μήλο, Πορτοκάλι, Καρότο η νέα γεύση στο πρωινό μας
Δίνοντας έμφαση στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον προχωρά στη δημιουργία ενός 100% φυσικού χυμού, την Amita Μήλο Πορτοκάλι Καρότο. Ο νέος αυτός φυσικός χυμός έρχεται να ενισχύσει την ποικιλία των χυμών που μπορούμε να απολαμβάνουμε με το πρωινό μας γεύμα και φιλοδοξεί να κερδίσει την προτίμηση και εμπιστοσύνη της ελληνικής οικογένειας δίνοντας ακόμη περισσότερες επιλογές Amita στον καταναλωτή για το πρωινό του.

 
Ο 100% φυσικός χυμός Amita Μήλο Πορτοκάλι Καρότο, ως αποτέλεσμα της συνεχούς επένδυσης της Coca-Cola Ελληνικής Εταιρίας Εμφιαλώσεως στους χυμούς Amita, έρχεται να συμπληρώσει την ποικιλία των χυμών Amita, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από την ελληνικότητά τους και την θετική αποδοχή τους από την ελληνική οικογένεια ως συνώνυμο της κατηγορίας του φυσικού συσκευασμένου χυμού.
 
Κινούμενη σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Amita έχει κατορθώσει να οικοδομήσει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τον Έλληνα καταναλωτή, η οποία πηγάζει από την άριστη ποιότητα των προϊόντων της και εξασφαλίζεται από τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες παραγωγής και συσκευασίας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η βράβευση των 100% φυσικών χυμών Amita Πορτοκάλι με Έξτρα Βιταμίνη C και Amita Πορτοκάλι με Χαμηλή Οξύτητα ως «Προϊόν της χρονιάς» για το 2011 που ήρθε από τους οι Έλληνες καταναλωτές, αποτελεί για την Amita μία ακόμη αναγνώριση των επιλογών της αλλά και ευθύνη για το μέλλον.
 
Επενδύοντας με συνέπεια και συνέχεια στους τομείς της έρευνας και της  ανάπτυξης, η Coca-Cola Ελληνική Εταιρία Εμφιαλώσεως βρίσκεται πάντα στην κορυφή της προϊοντικής καινοτομίας με μια επιτυχημένη πορεία 43 χρόνων στην ελληνική αγορά. Στόχος της Coca-Cola Τρία Έψιλον είναι να βελτιώνεται διαρκώς, να ανακαλύπτει νέους τρόπους για να ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών της, να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα αλλά και να ανανεώνει σταθερά τη σχέση της με το κοινό, θέτοντας σε προτεραιότητα την υγεία του καταναλωτή, την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, καθώς και τη διαφάνεια στην ενημέρωση όλων των κοινωνικών εταίρων της. 
 

Προϊόντα & Υπηρεσίες

03.11.2023

Επικίνδυνο ποτήρι από μελαμίνη ανακαλεί ο ΕΦΕΤ – «Μην το χρησιμοποιήσετε»

Ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), ανακοίνωσε ότι ανακαλεί άμεσα ποτήρι από μελαμίνη και καλεί τους καταναλωτές που το έχουν προμηθευτεί να μην το χρησιμοποιήσουν. Ειδικότερα, πρόκειται για ποτήρι νερού από μελαμίνη, κόκκινου χρώματος Νο59, το οποίο παράγεται από την επιχείρηση ΕΒΙΒΑΚ, στα Οινόφυτα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ «Η Περιφερειακή Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας του […]

Δημοφιλή

Υγεία
1

Αυτό είναι το θαυματουργό έλαιο που προστατεύει από το Αλτχάιμερ

Kαρδιά
2

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Φάρμακα
3

Ανατροπή δεδομένων στα εμβόλια mRNA: Οι εμβολιασμένοι πεθαίνουν πλέον στις ΗΠΑ από COVID-19

Διατροφή
4

Πετιμέζι: Το καλύτερο φυσικό φάρμακο

Περισσότερα

16.04.2024

Δεν είναι μόνο για το φαγητό: 17 τρόποι να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι εκτός κουζίνας

Το λεμόνι υπάρχει πάντα στην κουζίνα μας αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς περισσότερους τρόπους, πέρα από τη μαγειρική. Αποτελεί πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών για τον ανθρώπινο οργανισμό και πολύτιμος (αλλά και πάμφθηνος) σύμμαχος στους τομείς της ομορφιάς και της καθαριότητας. Μάθετε πόσα πράγματα μπορούμε να κάνουμε με το λεμόνι: Τομέας υγεία 1. Αντιικό φάρμακο […]

12.04.2024

H καρδιακή νόσος συνδέεται με την ανάπτυξη καρκίνου;

Έναν μηχανισμό υπεύθυνο για την αύξηση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου σε ασθενείς με καρδιακή νόσο ανακάλυψαν ερευνητές στο πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ (TAU) και στο Καρδιοθωρακικό και Αγγειακό Κέντρο Leviev του Ιατρικού Κέντρου Sheba.  Πρόκειται για το στάδιο κάθε καρδιακής νόσου, που εκδηλώνεται με μικρές εξωκυτταρικές φυσαλίδες ή κυστίδια (sEVs). Αυτά εκκρίνονται από την άρρωστη […]

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε
12.04.2024

Γιατί δαγκώνουμε τα χείλη μας; – Τι μπορούμε να κάνουμε για να το σταματήσουμε

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε
01.03.2024

Ποιοι είναι οι φυσιολογικοί καρδιακοί παλμοί και ποια τα επικίνδυνα όρια – Πότε πρέπει να ανησυχήσετε

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια
27.02.2024

Νέα έρευνα προειδοποιεί: Η διαβίωση κοντά σε μπαρ και εστιατόρια fast food αυξάνει το κίνδυνο για καρδιακή ανεπάρκεια

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας
27.02.2024

Δείτε ποια είναι τα οφέλη που έχουν για την υγεία οι αγκινάρες – Οι 9 λόγοι για να τις βάλετε στο τραπέζι σας

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)
27.02.2024

Βρώμη: Είναι τελικά υγιεινή και ποιο είδος είναι το καλύτερο; (βίντεο)

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;
26.02.2024

Αποξηραμένα φρούτα: Έχουν οφέλη για την υγεία μας ή αποτελούν θερμιδικές βόμβες;

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος
26.02.2024

Μπρόκολο: Ποια συστατικά του μειώνονται αναλόγως με τον τρόπο μαγειρέματος – Ποιος είναι ο σωστός τρόπος

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού
22.02.2024

H SCYTALYS διοργανώνει «Bootcamp» στην Ανάπτυξη Λογισμικού