Συνεργασία INTERAMERICAN – FBBank με τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα υγείας

24/4/2012 15:40
Συνεργασία INTERAMERICAN – FBBank με τραπεζοασφαλιστικά προγράμματα υγείας

Δύο νέα προγράμματα ασφάλισης υγείας δημιούργησαν η INTERAMERICAN σε συνεργασία με την τράπεζα FBBank, μέσω της θυγατρικής της τράπεζας F.B. Ασφαλιστική Πρακτόρευση Α.Ε. Συγκεκριμένα τα προγράμματα είναι το “FBBank Άμεση Βοήθεια Υγείας” που αφορά  ιατρικές  συμβουλές και άμεση μεταφορά σε νοσοκομείο και το “FBBank Υγεία” για την ιατρική φροντίδα

Πρόκειται για προγράμματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες υγείας του ευρύτερου πληθυσμού, καθώς προσφέρονται με ιδιαίτερα προσιτό κόστος, σε συνδυασμό με την εγγυημένα υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που εξασφαλίζει στον τομέα υγείας η INTERAMERICAN σε κάθε ασφαλιζόμενο. Είναι χαρακτηριστικό ότι το “FBBank Άμεση Βοήθεια Υγείας” παρέχεται με ετήσιο ασφάλιστρο από 24 ευρώ, ενώ το “FBBank Υγεία” αντίστοιχα ξεκινά από 99,77 ευρώ.

Ειδικότερα όσον αφορά στις παρεχόμενες καλύψεις, το “FBBank Άμεση Βοήθεια Υγείας” καλύπτει όλη την οικογένεια με ιατρικές συμβουλές αδιαλλείπτως και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, καθώς και με έκτακτη υγειονομική μεταφορά με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή αεροπλάνο σε νοσοκομείο της επιλογής του ασφαλισμένου, ενώ καλύπτει και τα έξοδα μετακίνησης συνοδών/συγγενούς προσώπου του ασφαλισμένου.

Με το “FBBank Υγεία” παρέχεται ετησίως ένα check up στα διαγνωστικά κέντρα της Euromedica πανελλαδικά, δυνατότητα απεριορίστων επισκέψεων σε ιατρούς της Euromedica και 10 επισκέψεων ιατρού σε περίπτωση κατ’ οίκον νοσηλείας με κόστος μόλις 15 ευρώ ανά επίσκεψη, διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι του ποσού των 1.000 ευρώ ετησίως με 16% συμμετοχή του ασφαλισμένου, έκπτωση 50% για οδοντιατρικές υπηρεσίες στο δίκτυο Euromedica, έκπτωση 10% για έξοδα νοσηλείας σε κλινικές Euromedica κ.ά. παροχές.

Η συνεργασία αυτή σφραγίζεται από την υψηλή τεχνογνωσία στις ασφαλίσεις υγείας και την ιδιόκτητη υποδομή βοήθειας της INTERAMERICAN, η οποία ηγείται της ασφαλιστικής αγοράς υγείας στην Ελλάδα και είναι θυγατρική του ευρωπαϊκού ομίλου ACHMEA, κορυφαίου ασφαλιστή υγείας στις Κάτω Χώρες και σε όλη την Ευρώπη.

Παράλληλα, εδράζεται στη σύγχρονη οργάνωση και αναπτυσσόμενη δυναμική της FBBank, μιας τράπεζας που διαθέτει ήδη δίκτυο 19 καταστημάτων στην Αττική
και σε μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας μας προωθώντας εξειδικευμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και έξυπνα προϊόντα. Σημειώνεται ότι υφίσταται η προοπτική διεύρυνσης της συνεργασίας μεταξύ INTERAMERICAN και FBBank.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα υγείας παρέχονται από τα καταστήματα της FBBank, τον αριθμό τηλεφώνου 801 1001 801 και το website της τράπεζας (www.fbbank.gr).