Προϊόντα & Υπηρεσίες

Σώστε την καρδιά σας: Με την κρυολιπόλυση κερδίζετε καρδιακή υγεία και χρόνια ζωής

Τι σημαίνει για τον άνδρα το λίπος στην περιοχή της κοιλιάς εκτός από αντιαισθητική εμφάνιση; Αυξημένο κίνδυνο εμφραγμάτων κατά 275% σύμφωνα με τον Αμερικανικό Ιατρικό Σύλλογο!

Το πρόβλημα είναι ότι συγκριτικά με τα άλλα σημεία του σώματος η κοιλιά είναι το σημείο που επιμένει το λίπος περισσότερο, παρά την άσκηση και τη διατροφή.

TAGS

Χάστε γρήγορα και εύκολα τα περιττά κιλά πριν τις γιορτές

Αν θέλετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα που θα διαρκέσουν υπάρχει το πρόγραμμα απώλειας βάρους Diettube.

Η καλύτερη αντιμετώπιση των πληγών από τις κατακλίσεις είναι η πρόληψη. Η φωτοδυναμική θεραπεία και η κατάκλιση

του Αλέξανδρου Γιατζίδη
 
Η κατάκλιση συμβαίνει σε κατακεκλιμένους ασθενείς που τοποθετούνται στην ίδια θέση για πολύ χρόνο. Πρόκειται για μία κατάσταση που αφορά κυρίως ηλικιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι πάσχουν από κάποια ασθένεια και συχνά βρίσκονται κλινήρεις, είτε σε κάποιον οίκο ευγηρίας, είτε σε νοσοκομείο, είτε στο σπίτι. 
 
Τα έλκη (πληγές) από κατάκλιση δημιουργούνται σε ασθενείς που παραμένουν ακίνητοι καθιστοί ή ξαπλωμένοι σε όχι πολύ μαλακή επιφάνεια για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δωρεάν εξετάσεις και ενημέρωση για την οστεοπόρωση

Τη «σιωπηλή επιδημία» που πλήττει τον πληθυσμό κυρίως της τρίτης ηλικίας, την οστεοπόρωση, επιχειρεί να ανακόψει ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», προσφέροντας ενημέρωση για τη νόσο αλλά και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.
 
Η οστεοπόρωση, ένα από τα πιο συχνά μυοσκελετικά νοσήματα, χαρακτηρίζεται από την ελάττωση της αντοχής του οστού, με αποτέλεσμα τα κατάγματα της σπονδυλικής στήλης και των άκρων, τα οποία δεν γίνονται άμεσα αντιληπτά.
 
Στην Ελλάδα περίπου 15.000 άτομα, γυναίκες και άνδρες, σπάνε κάθε χρόνο το μηρια

Νέο γόνατο κατά παραγγελία για τη θεραπεία της αρθρίτιδας

Υποφέρετε από έντονους πόνους στο γόνατο που δεν περνούν με τη χρήση των συνήθων αναλγητικών φαρμάκων. Έχετε δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα. Νιώθετε να έχετε χάσει την ποιότητα της καθημερινότητάς σας, εξαιτίας του προβλήματος στο γόνατό σας.

Πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες επουλώνουν τα έλκη και ανακουφίζουν από τον πόνο

Ταχύτερη επούλωση δερματικών ελκών, κατακλίσεων και τραυμάτων αλλά και ανακούφιση από τον πόνο χωρίς χρήση φαρμάκων υπόσχονται δυο εφαρμογές καινοτόμων τεχνολογιών που τίθενται στην υπηρεσία της φαρμακευτικής και της ιατρικής πράξης από το Πανεπιστήμιο Πατρών. Η πρώτη βασίζεται στην ασύρματη μικρο-ηλεκτροδιέγερση και είναι μία φορητή συσκευή η οποία από απόσταση 10-15 εκατοστών “στέλνει” στο σώμα του ασθενούς φορτισμένα ιόντα που μετατρέπονται σε μικρορεύμα το οποίο κυκλοφορεί επουλώνοντας τις πληγές.

TAGS

Οι νέες τάσεις στην αντιγήρανση

Νήματα, συνδυαστικές θεραπείες και high tech τεχνολογία έκαναν αίσθηση στο παγκόσμιο συνέδριο αντιγήρανσης IMCAS που έγινε στο Παρίσι 29/1-1/2. Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, δερματολόγος, επιστημονική διευθύντρια του Δερματολογικού τμήματος και Εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine ξεχωρίζει τις πιο hot τάσεις.

Thread plasma: Νήματα με πλάσμα αίματος

Τράπεζα με περούκες για γυναίκες με καρκίνο του μαστού

 Μια μικρή «τράπεζα» με περούκες, οι οποίες διατίθενται δωρεάν σε γυναίκες που έχουν χάσει τα μαλλιά τους στη διάρκεια της θεραπείας του καρκίνου του μαστού, δημιούργησε, το τελευταίο τρίμηνο του 2014, η ΑΕΛΙΑ, μια αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση, η οποία λειτουργεί εδώ και έναν χρόνο στην Θεσσαλονίκη. Αυτή τη στιγμή, η "τράπεζα" διαθέτει 17 περούκες που προέρχονται από δωρεές γυναικών που είτε νόσησαν, είτε τις είχαν και δεν τις χρειάζονται πια.

Παιδίατροι: Καταγγέλλουν σοβαρή έλλειψη φυματίνης από τον περασμένο Οκτώβριο!

Εξαιρετικά σοβαρή έλλειψη φυματίνης παρατηρείται από τον περασμένο Οκτώβριο στην ελληνική αγορά, καθώς το Ινστιτούτο Παστέρ αδυνατεί να προμηθεύσει τους γιατρούς και τα νοσοκομεία, με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η ανίχνευση της φυματίωσης στη χώρα μας.

 

Τεράστιες ουρές στα φαρμακεία που εφημερεύουν

Τεράστιες είναι οι ουρές που σχηματίζονται και σήμερα στα φαρμακεία που εφημερεύουν από πολίτες οι οποίοι σπεύδουν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους, καθώς οι φαρμακοποιοί έχουν προκηρύξει απεργία έως την Κυριακή.

 

Πρωτοποριακό μηχάνημα μπορεί να διαγνώσει ασθένειες σε 30 δευτερόλεπτα

Ενα πρωτοποριακό ιατρικό μηχάνημα κατασκεύασε γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών, το οποίο παρουσιάστηκε στο Τόκιο και υπόσχεται να σώσει πολλές ζωές.
 

Iatrica: Διευρύνει το δίκτυό του με έξι νέα ιατρεία

Με την ένταξη έξι ακόμη βιοπαθολογικών- μικροβιολογικών ιατρείων διευρύνεται ακόμη περισσότερο το πανελλαδικό δίκτυο ανεξάρτητων πιστοποιημένων Διαγνωστικών Ιατρείων, Iatrica, στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού ανάπτυξής του για το 2014.

 

ΕΦΕΤ: Αποσύρει συγκεκριμένη παρτίδα δημητριακών Nestle

Ο ΕΦΕΤ Κρήτης προχωρά στην απόσυρση συγκεκριμένης παρτίδας του προϊόντος Fitness Fruits βάρους 375 γρ. (με αριθμό παρτίδας L3185081900 06 και ημερομηνία λήξης 4.07.2014) λόγω παρουσίας εντόμων εντός συγκεκριμένου και μεμονωμένου δείγματος και όχι άλλη παρτίδα του συγκεκριμένου προϊόντος.

 

Κρι Κρι: Επενδύσεις 20 εκατ. ευρώ στο γιαούρτι

Στην υλοποίηση επένδυσης ύψους 20 εκατ. ευρώ που αφορά στη δημιουργία νέας υπερσύγχρονης μονάδας γιαουρτιού στις Σέρρες, προχωρά η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι, μετά από το ατυχές συμβάν της πυρκαγιάς στις εγκαταστάσεις της, τον Δεκέμβριο του 2013.

 

ΜΗΤΕΡΑ: Νέο ογκολογικό κέντρο για παιδιά και εφήβους

Η ίδρυση Ογκολογικού Κέντρου για παιδιά και εφήβους, το οποίο θα είναι στελεχωμένο με καταξιωμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και ομάδα ψυχοκοινωνικής υγείας, ανακοινώθηκε την Τετάρτη από τους εκπροσώπους του Νοσοκομείου Παίδων Μητέρα.

 

Syndicate content