Με μια φωνή ,Ελλάδα μπορείς

15/5/2012 13:10
Με μια φωνή ,Ελλάδα μπορείς

 

Ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας στηρίζει μέσω της δράσης «Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ»,την Τελετή  Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο, την Πέμπτη 17 Μαΐου (17:30).
 
Με την ευκαιρία της τελετής παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, η Ελλάδα θα βρεθεί για μία ώρα στο επίκεντρο της παγκόσμιας επικαιρότητας θυμίζοντας σε όλο τον κόσμο ότι η μεγαλύτερη  «Παγκόσμια Παράδοση» είναι Ελληνική. Στόχος της δράσης «Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ», είναι εμψυχώσει τους Έλληνες Αθλητές που παρά τις δύσκολες συνθήκες προετοιμασίας, θα φέρουν περήφανα τα χρώματα της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, στέλνοντας παράλληλα  ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο από την γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων την Ελλάδα. 
  
Σύσσωμα τα ΜΜΕ, ο καλλιτεχνικός κόσμος και η Αθλητική οικογένεια της χώρας μας, θα δώσουν δυναμικά το παρόν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τη μουσική που θα ντύσει την πανηγυρική τελετή που θα ακολουθήσει την επίσημη παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας, δημιούργησε αποκλειστικά για την μεγάλη αυτή στιγμή, ο Στέφανος Κορκολής, ενώ ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης , ως προσκεκλημένος της ΕΟΕ, θα εμψυχώσει το κοινό σε αυτή την δράση. 
 
Η δράση «Με μια φωνή, ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» εξαπλώνεται και διαδικτυακά στο www.elladamporeis.gr, μέσω facebook (www.facebook.com/ελλάδαμπορείς) και twitter #elladamporeis, όπου Έλληνες από κάθε γωνιά του πλανήτη ενώνουν τις φωνές τους για την Ελλάδα.