Το fitness ζευγάρι που με τα ακροβατικά του προσέλκυσε εκατομμύρια θεατές (φωτό, βίντεο)

7/10/2016 12:42
Το fitness ζευγάρι που με τα ακροβατικά του προσέλκυσε εκατομμύρια θεατές (φωτό, βίντεο)
Ένα νεαρό ζευγάρι, και οι δύο λάτρεις της γυμναστικής, έχουν γίνει γνωστοί στο διαδίκτυο μέσω των κλιπ τους στα οποία κάνουν ασκήσεις για πολύ προχωρημένους. Ο 26χρονος Austin Raye και η φίλη του Julian Daigre από τη Νέα Ορλεάνη κέρδισαν την προσοχή εκατομμύρια χρηστών χάρη στις ασκήσεις... ρουτίνας που κάνουν και συνδυάζουν ακροβατικά, αλλά και αντοχή των μυών.
 
fitcoup1
 
Πριν από δύο εβδομάδες ένα βίντεο από τις προπονήσεις τους μοιράστηκε στα κοινωνικά δίκτυα και από τότε έχει προβληθεί πάνω από 25 εκατομμύρια φορές. Στο σύντομο κλιπ ο άνδρας κάνει βάρη σηκώνοντας την κοπέλα που βρίσκεται σε κατακόρυφη στάση, ενώ δε λείπουν και τα σκαρφαλώματα στους τοίχους με απόλυτη άνεση και ευκολία.
fitcoup2
 
Ο 26χρονος σηκώνει την κοπέλα του στον αέρα σαν να πρόκειται για μια ελαφριά κούκλα και εκείνη συνεχίζει να κάνει τις ασκήσεις της. Στη συνέχεια την πετάει στην κορυφή ενός τοίχου και εκείνη πιάνεται και κρεμιέται με ευκολία.
fitcoup3
 
Είτε κάνουν πουσάπς, είτε κάποια άλλη πιο δύσκολη άσκηση, δείχνουν ότι έχουν μεγάλη ενέργεια και αντοχή και, βέβαια, μεγάλη άνεση. Το κλιπ έχει λάβει περισσότερα από 50.000 σχόλια με τα περισσότερα να δηλώνουν έκπληξη και να επαινούν το αναμφισβήτητο ταλέντο τους.
fitcoup4
 
Πολλοί τούς παρομοίασαν με μαζορέτες, ενώ κάποιοι έκαναν με χιούμορ σύγκριση με τον εαυτό τους που δεν μπορεί να κάνει ούτε τα μισά από αυτά.
fitcoup6
 
Το ίδιο το ζευγάρι αναφέρει ότι προσπαθεί να κάνει όλες τις ασκήσεις που ξέρει με έναν πιο ενδιαφέροντα τρόπο και πιο ελκυστικό για όποιον τις παρακολουθεί. Επιπλέον γυμνάζονται χωρίς να βαριούνται αφού κάθε μέρα είναι μια νέα διασκεδαστική εμπειρία. Έχουν επίσης το δικό τους κανάλι στο Youtube όπου μοιράζονται τα επιτεύγματά τους.
 
fitcoup7
fitcoup8
fitcoup9
fitcoup13
 
Δείτε το βίντεο...