Διοικήτρια Σωτηρία: "Μου ζήτησε 50.000 ευρώ"

7/10/2013 17:31
Διοικήτρια Σωτηρία: "Μου ζήτησε 50.000 ευρώ"

Εκτός από χρηματισμός και εκβιασμός στο προσκήνιο. Απίστευτη η σκανδαλώδης ιστορία έτσι όπως εκτυλίσσεται στο νοσοκομείο Σωτηρία.

 

Συνδικαλιστής εργαζόμενος φέρεται να συνελήφθη επ αυτοφώρω όταν ζήτησε από τη διοικήτρια του νοσοκομείου 50.000 ευρώ για να μην προχωρήσουν εργαζόμενοι σε κινητοποιήσεις.
 
"Συνελήφθη με προσημειωμένα χαρτονομίσματα" επιβεβαίωσε η διοικήτρια του Σωτηρία Μαρία Καρρά. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είπε ο ύποπτος φέρεται να ζήτησε τα χρήματα για λογαριασμό άλλων. Η κ.Καρρά ενημέρωσε την ηγεσία του υπουργείου υγείας ενώ κάλεσε και την ασφάλεια με την οποία και έστησε την όλη υπόθεση με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. 
 
Πάντως οι συνδικαλιστές είναι προς στιγμήν επιφυλακτικοί καθώς θεωρούν ότι ειδικά το σωματείο των εργαζομένων στο Σωτηρία ήταν ανενεργό τα τελευταία χρόνια και το επιχείρημα των κινητοποιήσεων φάνταζε μάλλον εξωπραγματικό καθώς το προσωπικό του Σωτηρία έκανε απεργίες μόνο όταν αυτές προκηρύσσονταν κεντρικά από την ΠΟΕΔΗΝ. 
 
Όλοι περιμένουν με αγωνία τις λεπτομέρειες που θα δώσει ο υπουργός Υγείας το απόγευμα αλλά και στα μέτρα στα οποία θα προχωρήσει μετά τη γνωστοποίηση όλων των δεδομένων.