Άδωνις: "Θα καταργήσω το 25ευρω μόνο αν βρεθεί ένα ισοδύναμο μέτρο"

6/1/2014 11:08
Άδωνις: "Θα καταργήσω το 25ευρω μόνο αν βρεθεί ένα ισοδύναμο μέτρο"

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να συναντηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που διαφωνούν με το μέτρο των 25ευρώ για την εισαγωγή στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. "Η ρύθμιση μπορεί να καταργηθεί εφόσον βρεθεί κάποιο ισοδύναμο μέτρο", δήλωσε ο υπουγός Υγείας.

 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνεχίζει να υποστηρίζει ότι το ο μέτρο των 25 ευρώ είναι ορθό, όπως σχολίασει σε τηλεοπτική συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ. Παρ' όλα αυτά δεσμεύτηκε πως θα συζητήσει με όσους βουλευτές του  ΠΑΣΟΚ αντιδρούν, ενώ σημείωσε χαρακτηριστικά ότι η τρόικα δεν είναι αρνητική  απέναντι στην κατάργηση του εισιτηρίου, εφόσον υπάρξει αύξηση της συμμετοχής σε όλα τα παραπεμπτικά για αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες.

Ο υπουργός Υγείας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην διαμάχη του με τον Πάνο Καμμένο με αφορμή το εξοχικό σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Ικαρία.

Ειδικότερα, δήλωσε ότι "μπορεί οι ενέργειες του κ. Καμμένου να είναι νόμιμες αλλά δεν είναι ηθικές" ενώ διερωτήθηκε πως δέχθηκε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ να λάβει επιδότηση από τα λεφτά των "τοκογλύφων δανειστών" της Ευρώπης.