Τι είναι αυτά τα λακκάκια στην πλάτη (φωτό)

30/1/2017 11:56
Τι είναι αυτά τα λακκάκια στην πλάτη (φωτό)
Έχεις προσέξει στην κοπέλα σου ή σε κάποια κορίτσια που φορούν χαμηλοκάβαλα τζην κάποιες σχισμές χαμηλά στη μέση τους; Αυτές οι σχισμές μπορούν να βρεθούν και στο ανδρικό σώμα, ειδικότερα αν είναι αρκετά γυμνασμένο. Αν έχεις ήδη εντοπίσει μια τέτοια σχισμή, μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάποιο σημάδι κακής διατροφής ή κάποιου είδους πάθηση. Είναι τα λακκάκια στην πλάτη και υπάρχει λόγος που βρίσκονται εκεί.
 
Πώς δημιουργούνται τα λακκάκια στην πλάτη
 
dimples-trupes-risegr
Στο σημείο όπου η ραχοκοκαλιά συναντά τα οστά των μηρών, έχουν δημιουργηθεί γενετικά δυο σχισμές σε κάθε πλευρά της, οι οποίες επιτρέπουν στους μύες του σώματος να δημιουργούν τοξωτά συμμετρικές εσοχές, ακριβώς επάνω από τη γλουτιαία σχισμή, που αποκαλούνται ως λακκάκια της πλάτης ή ως λακκάκια της Αφροδίτης. Η δεύτερη ονομασία υποδεικνύει πως τα συγκεκριμένα λακκάκια είναι ιδιαιτέρως όμορφα.
back-dimples-risegr
 
Η εμφάνισή τους συνδέεται με την κατατομή των οστών και την αναλογία λίπους που εχει το σώμα. Είναι σαν να «υποχωρεί» ο μυς, αφήνοντας να φανεί μια σχισμή αντίστοιχη με αυτή που εμφανίζεται στο πηγούνι και στα μάγουλα σε μερικούς ανθρώπους. Κατά πάσα πιθανότητα τα έχεις κληρονομήσει από τους γονείς σου και σίγουρα τα έχουν κάποιοι πολύ κοντινοί συγγενείς. Αν τα διαθέτεις είναι απίθανο να εξαφανιστούν τελείως ό,τι διατροφή και να ακολουθείς. Δεν είναι αποκλειστικά γυναικείο χαρακτηριστικό αφού και πολλοί, ειδικά γυμνασμένοι, άνδρες τα διαθέτουν.
 
Είναι όμορφα, αλλά πώς μπορεί κανείς να τα αποκτήσει;
 
Η παρουσία της συγκεκριμένης σωματικής ιδιατερότητας, οφείλεται κυρίως σε παράγοντες κληρονομικότητας και διατροφής. Παρ`όλα αυτά, ενδεχομένως ένα πρόγραμμα γυμναστικής που να περιλαμβάνει κυρίως κάμψεις, ραχιαίους και άλλες ασκήσεις για την εκγύμναση του κορμού να τα αναδείξει περισσότερο.
Αληθεύει πως αν έχεις λακκάκια, έρχεσαι πιο εύκολα σε οργασμό;
 
Ο οργασμός και τα αίτια που τον προκαλούν, παραμένει ένα μεγάλο μυστήριο, με διαφορετική εξήγηση για τον κάθε έναν από μας. Παρ`όλα αυτά, υπάρχουν μαρτυρίες πως η πίεση σε αυτό το σημείο κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης, μπορεί να φέρει οργασμό. Αυτό συμβαίνει διότι είναι τέτοια η διάταξη των οστών και των μυών στο σώμα, που μπορούν να διευκολύνουν ακόμα περισσότερη την κυκλοφορία του αίματος κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης, καταλήγοντας σε οργασμό.