Μήνας δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού ο Οκτώβριος στο Ερρίκος Ντυνάν

4/10/2016 23:22
Μήνας δράσης κατά του Καρκίνου του Μαστού ο Οκτώβριος στο Ερρίκος Ντυνάν
Στη μάχη κατά του Καρκίνου του Μαστού με προληπτικές/διαγνωστικές εξετάσεις σε προνομιακή τιμή και στοχευμένη ενημερωτική καμπάνια για το γενικό κοινό, είναι αφιερωμένος ο Οκτώβριος από το Ερρίκος Ντυνάν HospitalCenter, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης του Καρκίνου του Μαστού (25 Οκτωβρίου).
 
Ο Καρκίνος του Μαστού είναι η συχνότερη μορφή καρκίνου στις γυναίκες, με περίπου 1,3 εκατ. νέες περιπτώσεις ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο, εκ των οποίων το 27% εμφανίζεται στην Ευρώπη. Πρόκειται, ωστόσο, για νόσο που μπορεί να θεραπευτεί πλήρως, αρκεί να διαγνωστεί έγκαιρα. 
 
Στο πλαίσιο αυτό το νοσοκομείο προσφέρει για όλο τον Οκτώβριο ένα πλέγμα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή.  
 
Ειδικότερα παρέχονται:
 
- Ψηφιακή μαστογραφία στην τιμή των 40 ευρώ.
 
- Ψηφιακή μαστογραφία & υπέρηχος μαστού στην τιμή των 55 ευρώ
 
Κάθε εξέταση συνδυάζεται με δωρεάν κλινικό έλεγχο (ψηλάφηση) από το ιατρικό επιτελείο του πρότυπου Κέντρου Μαστού του ΕΝΗC, κατόπιν ραντεβού.
 
Η προσφορά ισχύει για όσες ενδιαφερόμενες κλείσουν το ραντεβού τους έως το τέλος Οκτωβρίου, ενώ οι εξετάσεις θα μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι τις 31/12/2016. 
 
Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 210. 6972004 (από  08.30 - 15.30 κατά τις εργάσιμες ημέρες) για να κλείσουν το ραντεβού τους  ή να αποστείλουν e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση  [email protected]