Λιποαναρρόφηση: Χάστε αναίμακτα το τοπικό πάχος

18/3/2015 09:24
Λιποαναρρόφηση: Χάστε αναίμακτα το τοπικό πάχος

 Σύμφωνα με τις σύγχρονες επιστημονικές μελέτες το κοιλιακό πάχος επιβαρύνει την υγεία μας. Μήπως ήρθε η ώρα να το ξεφορτωθούμε;

 

Αν η κοιλίτσα σας είναι αφύσικα μεγάλη σε σχέση με το σώμα σας, οι επιστήμονες συμφωνούν στο εξής: Πρέπει να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος! Οι νεότερες μελέτες δείχνουν ότι ειδικά όταν το λίπος βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης σακχαρώδη διαβήτη και καρδιοπάθειας. Πλέον υπάρχει μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος που σας βοηθά να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος σε μία συνεδρία. Πρόκειται για την τεχνολογία laser με την ονομασία SmartLipo. Σύμφωνα με την πλαστικό χειρουργό Βαρβάρα Παπαχρήστου, υπεύθυνη στο τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής της κλινικής Cosmetic Derma Medicine το σύστημα αυτό υπερβαίνει τα μειονεκτήματα της κλασικής λιποαναρρόφησης.
 
«Η δημοφιλής μέθοδος οριστικής απαλλαγής από το τοπικό πάχος έχει εξελιχθεί. Η νέα τεχνική SmartLipo συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της Laser λιπόλυσης με εκείνα της κλασικής λιποαναρρόφησης, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις ανεπιθύμητες ενέργειες της κλασικής χειρουργικής επέμβασης. Το laser καταστρέφει την ίδια στιγμή τα λιποκύτταρα και προάγει σταδιακά την σύσφιγξη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει από την εμφάνιση μεγάλων εκχυμώσεων (μελανιές) και οιδήματος» επισημαίνει η κ. Παπαχρήστου.

Και συνεχίζει: «Με την αναρρόφηση αρνητικής πίεσης και με τη βοήθεια εργαλείων πολύ μικρής διαμέτρου απομακρύνεται το περιττό λίπος. Η μέθοδος SmartLipo εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία, είναι καλά ανεκτή και η επιστροφή στο σπίτι και τις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Δεν υπάρχουν ράμματα και αντιαισθητικές ουλές». Για λίγες εβδομάδες μετά την επέμβαση θα πρέπει να φοράτε έναν ελαστικό κορσέ.  

Πού γίνεται το laser SmartLipo

Η μέθοδος SmartLipo γίνεται στο ιατρείο και θα σας απαλλάξει από το ανεπιθύμητο περιττό λίπος που βρίσκεται σε περιοχές όπως ψωμάκια, έσω επιφάνεια των μηρών, γόνατα, κοιλιά, σημεία γύρω από τη μέση, γάμπες, πιγούνι (διπλοσάγονο), μπράτσα.

Είναι για εμένα;

Το laser SmartLipo είναι ιδανικό για μείωση του τοπικού πάχους εφόσον: θέλετε ένα πιο σμιλεμένο σώμα με καλές αναλογίες, έχετε ταυτόχρονα χαλάρωση δέρματος και κυτταρίτιδα, φοβάστε το κλασικό χειρουργείο και τις επιπλοκές που ίσως παρουσιαστούν και επιθυμείτε κάτι ελάχιστα επεμβατικό και αναίμακτο.

SmartLipo                     vs              κλασική λιποαναρρόφηση
κάνουλα laser                                κάνουλα που κινεί μηχανικά ο γιατρός
τοπική αναισθησία                       γενική αναισθησία
εργαλεία μικρής διαμέτρου          εργαλεία μεγάλης διαμέτρου
ανάρρωση λίγες μέρες                   ανάρρωση τουλάχιστον 10 μέρες
αποτροπή χαλάρωσης                     πιθανότητες χαλάρωσης