Ευγενία σε Άδωνι: "Αγάπη μου το ΠΕΔΥ σκίζει"

30/4/2014 13:18
Ευγενία σε Άδωνι: "Αγάπη μου το ΠΕΔΥ σκίζει"

Ένα ευτράπελο ήρθε να διακόψει τη σύνοδο των υπουργών Υγείας της ΕΕ, που έγινε στην Αθήνα υπό την προεδρία του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδότη, την ώρα που οι υπουργοί συζητούσαν, το τηλέφωνο του κ. Γεωργιάδη χτύπησε. Ήταν η σύζυγός του κυρία Ευγενία Μανωλίδου, η οποία του είπε: «Αγάπη μου, χρειάζομαι έναν γυναικολόγο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανησύχησε από την στιγμή που η εγκυμονούσα σύζυγός του ζητούσε γυναικολόγο, αλλά δεν ήθελε να εγκαταλείψει και την προεδρία της Συνόδου.

Εφόσον βεβαιώθηκε ότι δεν ήταν κάτι το επείγον, της συνέστησε να καλέσει το τριψήφιο τηλέφωνο του ΠΕΔΥ και να κλείσει ραντεβού.

Σε λίγα λεπτά η Ε. Μανωλίδου στέλνει στον σύζυγό της ένα SMS: «Αγάπη μου, το ΠΕΔΥ σκίζει. Μου έκλεισαν ραντεβού σε πέντε ημέρες και με γιατρό δίπλα στο σπίτι μας».

Ο υπουργός φυσικά δεν κρατήθηκε και έσπευσε να διαβάσει το sms στους υπουργούς Υγείας: «Θέλω να σας διαβάσω ένα μήνυμα της συζύγου μου για να δείτε πόσο αποτελεσματικές είναι οι μεταρρυθμίσεις εδώ στην Ελλάδα» και άρχισε να διαβάζει το μήνυμα της Ευγενίας, μεταφράζοντας το «αγάπη μου» σε dear.