Γεωργιάδης: "Κανείς δεν θα τη γλυτώσει επειδή είναι δικό μας παιδί"

26/12/2013 10:49
Γεωργιάδης: "Κανείς δεν θα τη γλυτώσει επειδή είναι δικό μας παιδί"

Την παραδειγματική τιμωρία του συλληφθέντα πρόεδρου του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρη Τομπούλογλου ζήτησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος τόνισε ότι διορίστηκε πρόεδρος από το ίδρυμα Αγλαΐα Κυριακού και όχι από την κυβέρνηση.

 

"Το ίδρυμα επέλεξε το κύριο Τομπούλογλου, εγώ δεν είχα καμία ανάμιξη με τον διορισμό του ούτε και ο προκάτοχός μου", είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος ζήτησε την άμεση αλλαγή του και παραίτησή του.
 
"Από δω και μπρος θα συζητήσουμε πως θα έχει η κυβέρνηση άμεση ανάμιξη στη τοποθέτηση του διοικητή", είπε μεταξύ άλλων και έδωσε εύσημα στην ελληνική αστυνομία.
 
"Η ελληνική αστυνομία έκανε τη δουλειά της άριστα και ήταν η δεύτερη επ' αυτοφώρω σύλληψη ενώ είμαι στο υπουργείο", σημείωσε και τόνισε πως "η ιδέα ότι κάποιοι μπορούν να τη γλιτώσουν επειδή είναι δικά μας παιδιά έχει τελειώσει".
 

Τέλος, είπε το υπουργείο Υγείας ήταν ενήμερο για την υπόθεση εδώ και καιρό ενώ και τους προηγούμενους μήνες είχε πληροφόρηση για περίεργες συμπεριφορές του συγκεκριμένου διοικητή και δήλωσε ότι ο ίδιος είχε προσωπικά ενημερώσει και τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.