Μετά τις γιορτές έρχεται το πρώτο κύμα κινητικότητας

17/12/2013 12:22
Μετά τις γιορτές έρχεται το πρώτο κύμα κινητικότητας

Από την "μύτη" θα βγεί στους εργαζόμενους του ΕΣΥ ο εορτασμός των Χριστουγέννων. Αμέσως μετά το πέρας των γιορτών φαίνεται πως η κυβέρνηση θα ξεκινήσει και το νέο κύμα κινητικότητας.

 

Ελέω ΕΟΠΥΥ και αναστάτωσης με τις αλλαγές εκεί φαίνεται ότι παίρνει μίνι παράταση η κινητικότητα στα νοσοκομεία. Το δεύτερο κύμα των μετακινήσεων των εργαζομένων αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις γιορτές καθώς δόθηκε μια μικρή παράταση από τον Άδωνι Γεωργιάδη.
 
Οι αλλαγές στις θέσεις εργασίας πάντως θα ξεκινήσουν σε αυτό το κύμα κινητικότητας από τους οδηγούς των ασθενοφόρων των νοσοκομείων και θα συνεχισθεί με τεχνικά και βοηθητικά τμήματα ενώ στο στόχαστρο θα μπούνε και περίπου 150 εργαζόμενοι στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.  
 
Ήδη άλλωστε τα στοιχεία είναι έτοιμα και στο συρτάρι του Άδωνι Γεωργιάδη καθώς από τις προηγούμενες ημέρες είχαν ζητηθεί ονόματα και ….διευθύνσεις των εργαζομένων που θα πρέπει να μετακινηθούν.
 
Η αναστάτωση πάντως στους κόλπους των εργαζομένων δε σταματά καθώς παραμένουν ανήσυχοι για το ενδεχόμενο να ….περισσεύουν στο σύστημα και η θέση τους να μην προκηρυχθεί ποτέ.
 
Άλλωστε σε αρκετές περιπτώσεις στο προηγούμενο κύμα κινητικότητας, ενώ επίσημα διήρκησε μικρό διάστημα και όχι πάνω από ένα μήνα, κάποιοι εργαζόμενοι χρειάστηκε να περιμένουν πολύ περισσότερο για να επανενταχθούν σε νοσοκομείο.

Πάντως και για το δεύτερο κύμα κινητικότητας ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαιώνει ότι κανείς δε θα χάσει τη δουλειά του. Αδύνατο να τον πιστέψουμε φυσικά!