Διοικητής νοσοκομείου "καρφώνει" υπαλλήλους με μέσον

10/12/2013 10:03
Διοικητής νοσοκομείου "καρφώνει" υπαλλήλους με μέσον

Όπως αποκάλυψε κυριακάτικη έκδοση εφημερίδας, με αφορμή τη συνήθη πρακτική αρκετών υπαλλήλωνμτις ημέρες των Χριστουγέννων να βομβαρδίζουν την υπηρεσία με αναρρωτικές και συνδικαλιστικές άδειες,με αποτέλεσμα τα νοσοκομεία να μένουν χωρίς εργαζόμενους, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, κύριος Αλέξανδρος Βουδρισλής, με έγγραφό του προειδοποιεί ότι όποιος θέλει άδεια θα πρέπει να την αιτηθεί από τον ίδιο.

 

Καλεί μάλιστα και προκαλεί τους πολιτικούς παράγοντες που προστατεύουν ορισμένους από τους εργαζόμενους, να πάρουν τον ίδιο και να ζητήσουν άδεια.
 
Ο κύριος Βουδρισλής αναφέρθηκε βεβαίως, στις "αμαρτωλές" συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και εκπαιδευτικές άδειες που όλως τυχαίως λαμβάνονται μέσα στην περίοδο των εορτών. Αποτέλεσμα είναι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι να επωμίζονται το βάρος της εργασίας και να μετατρέπονται σε "πληβείοι" της υπόθεσης.
 
Για να πάψουν επομένως, να υπάρχουν εργαζόμενοι δύο ταχυτήτων, ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Πέλλας, Αλέξανδρος Βουδρισλής, απέστειλε επιστολή με αρκετή ειρωνεία προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας που εποπτεύει
 
και με το οποίο τους καθιστά σαφές ότι απαγορεύονται οι συνδικαλιστικές, αναρρωτικές και οι άλλες παρόμοιες άδειες πλην των κανονικών που ούτως ή άλλως αφαιρούνται από αυτές που δικαιούνται οι εργαζόμενοι.
 
Δεν παραλείπει να τους συστήσει ότι όποιοι πάρουν αναρρωτική άδεια θα πρέπει να μετακινηθούν στο νοσοκομείο Έδεσσας για να «διαφυλαχτεί η υγεία τους»!
 
Ο αναπληρωτής διοικητής, στο ίδιο ύφος, που έχει προκαλέσει την μήνιν των εργαζομένων, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι όποιος θελήσει να βάλει πολιτικό παράγοντα να μεσολαβήσει, να τον ενημερώσει ότι θα πάρει αρνητική απάντηση.
 
«Παρακαλώ να ενημερώσετε έγκαιρα το προσωπικό σας»,
σημειώνει ο αναπληρωτής διοικητής προς τους διευθυντές των Κέντρων Υγείας και συμπληρώνει, «ώστε να απευθυνθούν εγκαίρως στους πολιτικούς παράγοντες της αρεσκείας τους οι οποίοι ενδεχομένως θα θελήσουν να κάνουν εξωθεσμική παρέμβαση,
 
ώστε να λάβουν εγκαίρως (οι πολιτικοί παράγοντες) την αρνητική απάντηση από τον Αναπληρωτή Διοικητή, για να μην υπάρχουν προστριβές και παρεξηγήσεις κατά τις γιορτινές μέρες».