Ο εκνευρισμός του Άδωνι για τις εκλογές των γιατρών του πρώην ΙΚΑ

7/11/2013 11:32
Ο εκνευρισμός του Άδωνι για τις εκλογές των γιατρών του πρώην ΙΚΑ

Ακόμα δεν μπορεί να "χωνέψει" το αποτέλεσμα-κόλαφο των εκλογών που διεξήχθησαν στους κόλπους των ιατρών του ΙΚΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι γιατροί αφήνοντάς χιλιομετρικά πίσω την γαλάζια παράταξη ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη το ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που άφησε τον κ. υπουργό  βαθύτατα "πληγωμένο" και θυμωμένο.

 

Την φυσάει και δεν κρυώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης την επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές που έκαναν τα όργανα των γιατρών του πρώην ΙΚΑ.

Δεν δίστασε μάλιστα να στραφεί κι εναντίον όσων γύρισαν την πλάτη στην ΝΔ και προτίμησαν το ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα μετά την πολυετή εδραίωση της γαλάζιας πλευράς στον συγκεκριμένο χώρο.

"Στις Δημοκρατίες πρέπει να προσέχουμε τι ψηφίζουμε. Φοβήθηκαν για τις δουλειές τους και ψήφισαν αυτόν που λέει να τις χάσουν με αυτά που προτείνει;" δήλωσε ο Άδωνις στο πλέον αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που δεν είναι άλλο από το twitter.
 
"Που ήταν αυτοί προχθές; Έκαναν αντιπολίτευση;" πρόσθεσε.
 
Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η πιθανότητα να μπει λουκέτο στα ιατρεία των πρώην γιατρών του ΙΚΑ, αποτελεί φλέγον ζήτημα για τον κλάδο και για τους 6.000 γιατρούς που προσφέρουν σήμερα τις υπηρεσίες τους στις μονάδες.