Ράντζα και...ο Θεός βοηθός στον Ευαγγελισμό!

4/11/2013 12:20
Ράντζα και...ο Θεός βοηθός στον Ευαγγελισμό!

Εξευτελιστικά τραγική παραμένει η κατάσταση στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας με τα ράτζα να κλείνουν τους διαδρόμους και τους ασθενείς να εχουν σύμμαχο μόνο τον Θεό για την σωτηρία τους. Την ίδια στιγμή ο Άδωνις επιμένει πως οι γιατροί του νοσοκομείου προσπαθούν να συκοφαντήσουν το ΕΣΥ.

 

Σε κυριολεκτικά απαράδεκτες συνθήκες νοσηλεύονται οι ασθενείς του Ευαγγελισμού ειδικά στις εφημερίες του νοσοκομείου. Χαρακτηριστικές είναι οι απάνθρωπες εικονες που συναντά κανείς στους διαδρόμους του νοσηλευτικού ιδρύματας. Τα ράτζα κυριαρχούν και περισσεύουν ενώ οι ασθενέις πραγματικά ασφυκτιούν. Η τραγική αυτή κατάσταση βέβαια δεν αποτελεί καινούργιο φαινόμενο για τον Ευαγγελισμό μιας κι επικρατεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Παρ' όλα αυτά ο Άδωνις συνεχίζει τις επικοινωνιακές του τρίπλες κι επιμένει να αγνοεί την κατάσταση κάνοντας τα στραβά μάτια. Ρίχνει το φταίξμο στου εργαζόμενους του νοσοκομείου κάνοντας λόγο για προσπάθεια συκοφαντίας του ΕΣΥ. 

Κι αναρωτίομαστε... Από πότε η εκεμμένη διακινδύνευση της ζωής και της ψυχής των ανθρώπων είναι συκοφαντία; Οι αποδείξεις είναι πέρα πό τρανταχτές για να συνεχίζει η ηγεσία του υπουργείου να εθελοτυφλεί. Δεν γίνεται όλος ο πλυθυσμός να είναι τυφλός και μόνο ο Άδωνις να βλέπει καθαρά!

Ενδεικτική η απάντηση που έδωσε μέσω του  twitter στην πρόσκληση  του συλλόγου των ειδικευόμενων γιατρών για έλεγχο του χρόνου αναμονής στο νοσοκομείο: «Μια χαρά είναι ο Ευαγγελισμός. Παρά τις συκοφαντίες που δέχεται από σας»