Σοκ στο Πανελλήνιο: Δολοφονήθηκαν εθνικιστές της Χ.Α. από τυφλό χτύπημα

1/11/2013 21:47
Σοκ στο Πανελλήνιο: Δολοφονήθηκαν εθνικιστές της Χ.Α. από τυφλό χτύπημα
Εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε πριν από λίγο έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην λεωφόρο Ηρακλείου όπου δύο άγνωστοι θέρισαν στελέχη του κόμματος
 
Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι το αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο. Οι νεκροί είναι ηλικίας 20 και 26 ετών ενώ ο τρίτος είναι τραυματισμένος βαριά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς.
 
Να σημειωθεί πως τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που εκλήθησαν αμέσως και από περαστικούς, μετέφεραν μέσα σε λίγα λεπτά τους δύο άτυχους νεαρούς στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Ο ένας είχε χάσει ήδη τη μάχη για τη ζωή ενώ ο δεύτερος άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο νοσοκομείο Αγία Όλγα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
 
Αξίζει της προσοχήε το γεγονός πως τα γραφεία της Χρυσής Αυγής βρίσκονται κοντά στην Εφορία του Ν. Ηρακλείου (λεωφόρος Ηρακλείου 426)  ενώ δίπλα ακριβώς απο την Εφορία είναι το Αστυνομικό Τμήμα.
 
Από την πρώτη στιγμή για την κατάσταση ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση των δύο νοσοκομείων, ώστε να πληροφορείται καταρχάς για την πορεία του τραυματία που είναι στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, αλλά και για τα τραύματα που έφεραν τα δύο άτυχα νεαρά παιδιά που έχασαν τη ζωή τους.