Χρυσοβελώνη: Πατρίδα του Άδωνι η Γερμανία

1/11/2013 14:00
Χρυσοβελώνη: Πατρίδα του Άδωνι η Γερμανία
Σφοδρή επίθεση από την Μ. Χρυσοβελώνη προς τον Άδωνι Γεωργιάδη. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ζήτησε την παραίτηση του Α. Γεωργιάδη γιατί υποστήριξε ότι ο υπουργός Υγείας δεν έχει καμία επίγνωση της κατάστασης στην Υγεία.
 

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ μάλιστα είπε ότι ο Άδ. Γεωργιάδης θεωρεί μητέρα πατρίδα του τη Γερμανία.
 
Ο Γιώργος Παπαδάκης ζήτησε από τον υπουργό Υγείας πάντως να δώσει μία απάντηση στις κατηγορίες της Μ. Χρυσοβελώνη. Εκείνος όμως είπε: «Με κάποιον που λέει ότι θεωρώ μητέρα πατρίδα τη Γερμανία δεν έχω κανένα λόγο να ανταλλάξω καμία απολύτως συζήτηση».
 
Και συνέχισε: «Δε θέλω διάλογο μαζί σας κυρία μου». Ξεκαθάρισε μάλιστα ότι: «Εάν μου είχατε πει ότι θα βγάλετε την κ. Χρυσοβελώνη, δεν θα ήμουν στον αέρα».
 
Και τόνισε: «Εγώ δεν κάνω διάλογο με ανθρώπους, τους οποίους θεωρώ ότι η μόνη παρουσία τους στην πολιτική είναι για να προσβάλλουν. Είμαι πρόθυμος να ακούσω πολιτική κριτική. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω προσωπική κουβέντα με την κ. Χρυσοβελώνη ή με οποιονδήποτε άλλο από αυτό το να μην το χαρακτηρίσω, κόμμα. Ντρέπομαι γι’ αυτούς που τους έχουν ψηφίσει».