Στο "Δαφνί" νοσηλεύεται η Βίκυ Σταμάτη

10/10/2013 16:40
Στο "Δαφνί" νοσηλεύεται η Βίκυ Σταμάτη

Στο "Δαφνί" νοσηλεύεται από χθες το βράδυ η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου,Βίκυ Σταμάτη,όπου μοιράζεται τον ίδιο θάλαμο με άλλους 25 τρόφιμους του ψυχιατρικού νοσοκομείου,μόλις μια ημέρα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την 12ετή κάθειρξή της.

 

Η Βίκυ Σταμάτη εισήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο ψυχιατρικό νοσοκομείο “Δαφνί”, εξετάσθηκε λεπτομερώς από ιατρική ομάδα η οποία και έκρινε πως έπρεπε να νοσηλευθεί. Η κ.Σταμάτη όπως αναφέρουν πληροφορίες,  μεταφέρθηκε σε απλό θάλαμο του νοσηλευτικού ιδρύματος χωρίς καμία ιδιαίτερη μεταχείριση.
 
Στον ίδιο θάλαμο νοσηλεύονται άλλοι 25 με 30 τρόφιμοι ενώ η πάλαι ποτέ ισχυρή σύζυγος του πρώην υπουργού, είναι υποχρεωμένη να μοιράζεται την τουαλέτα με τους υπόλοιπους ψυχικά πάσχοντες. 
 
Η κ.Τσοχατζοπούλου έχει επαφή με το περιβάλλον και παραμένει συνεχώς στο κρεβάτι κλαίγοντας.
 
Οι υπόλοιποι τρόφιμοι την παρατηρούν εξονυχιστικά ενώ κάποιοι επιχείρησαν και να την αγγίξουν αφού δε γνωρίζουν ποια είναι ή ποια ήταν κάποτε. Γι αυτό το λιγοστό προσωπικό του ψυχιατρικού ιδρύματος προσπαθεί να την καθησυχάσει χωρίς ωστόσο να απολαμβάνει περισσότερα προνόμια από τους υπόλοιπους ασθενείς. Στην κ.Σταμάτη σερβίρεται ακριβώς το ίδιο φαγητό με τους υπόλοιπους ενώ δε δείχνει ιδιαιτέρως πρόθυμη να το καταναλώσει.  
 
Οι αρχικές εκτιμήσεις των θεραπόντων γιατρών μιλούσαν για απώλεια συνείδησης αλλά και σοκ, μετά άλλωστε από την απόφαση για 12ετη κάθειρξη
 
Να σημειωθεί ότι η Βίκυ Σταμάτη είχε μεταφερθεί πριν λίγους μήνες στο νοσοκομείο Άγιος Σάββας  όπου υπεβλήθη σε επέμβαση στο στήθος.