Άδωνις: Συνδικαλιστές στα πράσα με φακελάκια

7/10/2013 16:39
Άδωνις: Συνδικαλιστές στα πράσα με φακελάκια

Έκτακτη συνέντευξη τύπου θα δώσει το απόγευνα ο υπουργός Υγείας,Άδωνις Γεωργιάδης,με αφορμή την επ'αυτοφόρω σύλληψη συνδικαλιστή νοσοκομείου για χρηματισμό. Η ενημέρωση για το συγκεκριμένο γεγονός εστάλη με εντολή του ιδίου.

 

Πάντως αν η πληροφορία αληθεύει θα είναι η πρώτη φορά που πιάνονται συνδικαλιστές εργαζόμενοι στα πράσα να παίρνουν φακελάκι. Ωστόσο ο κλάδος είναι επιφυλακτικός και αναμένει όλα τα δεδομένα πριν αποφανθεί. Άλλωστε το τελευταίο διάστημα είναι σε εξέλιξη ο πόλεμος μεταξύ Άδωνι Γεωργιάδη και νοσοκομειακών γιατρών με τον υπουργό Υγείας να χαρακτηρίζει τον πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ Δημήτρη Βαρνάβα εγκάθετο του ΣΥΡΙΖΑ και εμπνευστή των κινητοποιήσεων. Αντίστοιχες κατηγορίες είχε εξακοντίσει και ο πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ εναντίον του υπουργού Υγείας.  

 
Πάντως ενδεικτικό της διάστασης που ήθελε να δώσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας στο θέμα, είναι το γεγονός ότι τα στόματα από το μεσημέρι οπότε και γνωστοποιήθηκε η είδηση, είναι ερμητικά κλειστά. Ούτε οι στενοί συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη φέρονται να γνώριζαν λεπτομέρειες για το θέμα καθώς ο ίδιος ο υπουργός έδωσε εντολή να ενημερωθούν οι συντάκτες από τον ίδιο, την ώρα της έκτακτης συνέντευξης Τύπου. Όμως σχετικά δεν ήταν ενημερωμένοι ούτε οι περισσότεροι συνδικαλιστές οι οποίοι προσπαθούσαν να μάθουν λεπτομέρειες. 
 
Μέχρι αυτήν την ώρα ούτε η αστυνομία γνώριζε ή ανακοίνωσε σύλληψη συνδικαλιστών για χρηματισμό. Το όλο ζήτημα έχει προκαλέσει την έντονη αναστάτωση στους κόλπους των εργαζομένων του ΕΣΥ.