Άδωνις:"Δεν θα καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ"

20/9/2013 11:07
Άδωνις:"Δεν θα καταρρεύσει ο ΕΟΠΥΥ"
Αισιόδοξος πως η χώρα θα ξεπεράσει όλα της τα προβλήματα και πως ο τομέας της υγείας θα καταφέρει να σταθεί γρήγορα στα πόδια του, εμφανίστηκε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει;Είναι δυνατόν να μας κοροϊδεύει ακόμα την στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ έχει ήδη "χτυπήσει" διάλυση και δεν υπάρχει γυρισμός;

 

«Ασφαλώς και το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει πολλλά κενά και δομικά προβλήματα αλλά παραμένει απόλυτα αξιόπιστο και μάλιστα,πρόσφατα,βαθμολογήθηκε από Αμερικάνούς και σας πληροφορώ ότι είναι σε καλύτερη θέση από ότι το Αμερικανικό».Μάλλον ξέχασε ο κύριος υπουργός να μας πληροφορήσει και για τους χιλιάδες συμπολιτών μας που πεθαίνουν καθημερινά στο δρόμο,διότοι αδυνατούν να έχουν πρόσβαση σε οποιαδήποτε μορφής ιατροφαρμακευτκή περίθαλψη.Κι αξιοπιστία των συγκεκριμένων στοιχείων-αν υπάρχουν φυσικά-από που προέρχεται;Από στενούς συνεργάτες του Άδωνι Γεωργιάδη;Το θράσος του είναι απερίγραπτό.
 
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως ο ΕΟΠΥΥ δεν πρόκειται να καταρρεύσει και πως η τομέας της υγείας θα περάσει όλους τους ελέγχους της τρόικας.
«Kενα υπάρχουν στα νοσοκομεία, αλλά έχω προχωρήσει σε προκηρύξεις για πρόσληψη επικουρικών και θα λυθούν τα όποια προβλήματα υπάρχουν».
Όπως είπε ο υπουργός Υγείας έχει αρχίσει να φαίνεται φώς στην άκρη του τούνελ και η συνολική κατάσταση στη χώρα βελτιώνεται προς το καλύτερο.
 
«Αρχίζει το καράβι να στρίβει και η ελπίδα να φέγγει. Ο ελληνικός λαός έχει επιδείξει μεγάλη ωριμότητα και αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση κάνει αυτό που μπορεί για να πάει ο τόπος μπροστά».
 
Ας τον ενημερώσει κάποιος γιατι μάλλον ο "μπουμπούκος" ζει σε ουτοπία,πως ο ελληνικός λάος δεν αντέχει πια κι έχει καταλάβει για τα καλά-ακόμα χειρότερα το ζει στο πετσί του-πως η κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να του υποβαθμίζει καθημερινώς την ποιότητα της ζωής του.