Άδωνις:"Έπρεπε να σας απολύσω για να δείτε τι εστί βερύκοκο"

26/8/2013 12:39
Άδωνις:"Έπρεπε να σας απολύσω για να δείτε τι εστί βερύκοκο"
Φασιστικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη προς τους εργαζομένους στο νοσοκομείο Πολυκλινική,οι οποίοι τίθενται σε καθεστώς κινητικότητας και μεταφέρονται στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει ακόμη ο υπουργός με την νέα του αυτή λεκτική επίθεση εναντίον των εργαζομένων τη στιγμή που το υπουργείο του μπάζει από παντού;  
 
Αναλυτικότερα μιλώντας το πρωί  στο Mega, ο υπουργός υγείας  χαρακτήρισε τις κινητοποιήσεις «ντροπή», έκανε λόγο για «φασαρία επειδή θα μετακινηθούν ένα χιλιόμετρο, από την Ομόνοια στον Ευαγγελισμό» και παρατήρησε «έπρεπε να σας απολύσουμε για να δείτε τι εστί βερίκοκο». 
Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι οι εργαζόμενοι στην Πολυκλινική  έχουν τεθεί  σε διαθεσιμότητα και οι οργανικές θέσεις τους καταργούνται, ενώ το νοσοκομείο κλείνει, για να ξανανοίξει ως αστικού τύπου κέντρο υγείας.Κατα τα άλλα πρέπει να δέχονται και τος απειλές του Άδωνι!
 
Σύμφωνα με τις "γνωστές" διαβεβαιώσεις του υπουργού Υγείας οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής θα επανέλθουν στην εργασία τους 16 ημέρες μετά, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
 
Πάντως ο υπουργός Υγείας δεν περιορίσθηκε σε αυτά αλλά αναφερόμενος στους εκπροσώπους των εργαζομένων   τόνισε «κάνετε όλη αυτή τη φασαρία επειδή θα πάτε από την Ομόνοια στο Ευαγγελισμό. Σιγά τα ωά, καταντάει ντροπή πια!».
 
Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε  για άλλη μια φορά  ότι οι κινητοποιήσεις δεν γίνονται από τους εργαζόμενους, αλλά  υποκινούνται από συνδικαλιστές του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.